Radius Fuel Solutions

Wij zijn nu Radius Fuel Solutions

Naar de nieuwe website
Verder browsen
Belgium Fuel Card

Vind de beste tankkaart
voor uw bedrijf

Bekijk alle tankkaarten

One of Belgiums leading
fuel card distributors

Sim cards

Word een Radius Connect klant en ontvang tot 5 maanden gratis abonnement!

More info

Offer valid until 01/31/2022
Contact us to find out more about our offer and our prices

Up to €100 reduction

Onze andere oplossingen

Zoek een tankstation in uw omgeving

Over ons

Belgian Fuel Card is één van de toonaangevende tankkaartverdelers in België.

Meer info

Waarom een tankkaart?

Met een tankkaart kunt u veilig en snel tanken. Bovendien hoeft u geen bonnetjes meer bij te houden ; uw hele administratie is vereenvoudigd.

Meer info

Online opvolging voor een eenvoudige en nauwkeurige administratie

Beheer uw kaarten

Bekijk elke kaart in detail en bestel of blokkeer uw kaarten 24/24

Facturen

Al uw facturen online beschikbaar

Groups

Verdeel uw kaarten in groepen of individueel

Rapporten

Geavanceerde transactie- en brandstofverbruikrapporten

Rapporten

Stuur ons rechtstreeks berichten via Velocity

App

Velocity is beschikbaar als app voor iOS en Android

Ontdek Velocity

Ontdek onze handige online stationszoeker

Dankzij e-route, onze online stationszoeker, vindt u meteen een station in uw omgeving. U kunt ook zoeken naar stations langs een geplande route. Verder kunt u ook filteren op product en/of merk.

e-route is beschikbaar als handige app voor Android en iOS, zodat u altijd een station kunt vinden, zelfs onderweg.

• Uw netwerk van tankstations in 1 muisklik
  • Eenvoudige en handige interactieve kaart
  • Zoek op locatie of langs een route
  • Altijd een station in uw omgeving
  • Filter op merk en/of product
  • App voor Android en iOS beschikbaar
Ontdek e-route

Link uw tankkaart
aan ons voertuigvolgsysteem

Live kaart

Volg in real time waar uw voertuigen zich bevinden

Integratie van de tankkaart

Link Kinesis aan uw NFC/Fleetpass-kaart(en) om het brandstofverbruik bij te houden en de details te bekijken.

Online opvolging

Raadpleeg de ritgeschiedenis en de prestaties van al uw voertuigen en/of chauffeurs via Velocity.

Fraude-alerten

Ontvang een waarschuwing wanneer de ingestelde transactielimieten zijn overschreden of ongewoon veel transacties zijn geregistreerd.

Privacy

Bepaal zelf wanneer een voertuig wel en niet kan worden gevolgd.

Ontdek Kinesis
Bestel uw kaart(en)
Neem contact met ons op
WhatsApp
Bel ons
Top