Radius Fuel Solutions

Wij zijn nu Radius Fuel Solutions

Naar de nieuwe website
Verder browsen
Belgium Fuel Card

EDC Tankkaart

De ideale tankkaart voor bedrijven die regelmatig door Europa reizen

EDC Tankkaart

Meer dan 10.000 tankstations in 21 landen, de gemakkelijke manier om brandstof te kopen in heel Europa

Bestel nu

Vaste commerciële brandstofprijzen

Meer dan 10.000 tankstations in 21 landen

Gratis online beheerplatform

Maximale veiligheid

Vereenvoudigd beheer met wekelijkse facturering

Extra toloplossingen beschikbaar

Zoek een tankstation in uw omgeving

Netwerk

De combinatie voor uw internationaal transport met tolwegen! Voor bedrijven met internationale activiteiten die regelmatig brandstof buiten de Benelux moeten kopen, biedt de EDC-tankkaart u toegang tot meer dan 10.000 tankstations in 21 landen. De EDC-tankkaart biedt ook een aantal extra functies, waaronder een reeks tolapparatuur die op veel van de belangrijkste tolwegen in Europa kan worden gebruikt.

Beheer

Velocity is uw online beheersysteem, volledig gratis en 24/24 – 7/7 beschikbaar. Velocity maakt het beheer van tankkaarten eenvoudig en biedt u de hulpmiddelen die u nodig heeft om uw wagenpark efficiënt te beheren, vanaf een PC of met behulp van onze smartphone app.

Veiligheid

Wanneer u uw tankkaart gebruikt zijn er geen cash transacties meer nodig. Bovendien heeft u een compleet wagenparkoverzicht dankzij ons online beheersysteem Velocity, waardoor u meteen eventuele frauduleuze transacties kan opsporen. Optioneel kan u zich aansluiten bij onze Guard Card Service. Bij eventueel frauduleus gebruik door skimming vergoeden we tot 6000 Euro per kaart. Onze tankkaarten zijn ook beschermd met een unieke pincode. De kaarten kunnen toegeschreven worden aan een specifieke chauffeur of voertuig. Het is eveneens mogelijk om het verbruik en de productkeuze te limiteren.

Factuur

Al uw transacties komen op één overzichtelijke factuur in BTW aftrekbaar formaat. Zo hoeft u niet langer uw bonnetjes bij te houden. Via Velocity kan u al uw facturen en transacties tot 2 jaar in het verleden terugvinden. Dit maakt uw administratie aanzienlijk eenvoudiger.

e-route

Het vinden van uw dichtstbijzijnde EDC tankstation was nog nooit zo eenvoudig met de hulp van de e-route smartphone-app. BFC-klanten kunnen de app gratis downloaden en vinden meteen het dichtstbijzijnde tankstation.

Rapportering

Dankzij ons online beheersysteem Velocity kan u verschillende rapporten opvragen met betrekking tot uw transacties en brandstofverbruik. Zo ziet u onmiddellijk wie waar getankt heeft, en welke voertuigen eventueel teveel verbruiken. Alle resultaten worden weergegeven in overzichtelijke tabellen en geografische kaarten.

Nog meer diensten?

Neem het stuur in handen met de Kinesis-oplossingen voor voertuig-, activa- en bestuurdermonitoring! Kinesis geeft u de tools en inzichten om meer controle te krijgen over de voertuigen in uw wagenpark en hoe ermee gereden wordt. Zo beschermt u uw onderneming, uw personeel en uw reputatie.

Meer info? Neem contact met ons op!

Wij verzamelen de persoonlijke gegevens in het bovenstaande formulier met het doel onze services aan u te verbeteren, inclusief het beantwoorden van uw vraag. Door het bovenstaande formulier in te vullen, gaat u akkoord met onze Privacyvoorwaarden: lees hier meer.

Netwerk

De combinatie voor uw internationaal transport met tolwegen!
Voor bedrijven met internationale activiteiten die regelmatig brandstof buiten de Benelux moeten kopen, biedt de EDC-tankkaart u toegang tot meer dan 10.000 tankstations in 21 landen. De EDC-tankkaart biedt ook een aantal extra functies, waaronder een reeks tolapparatuur die op veel van de belangrijkste tolwegen in Europa kan worden gebruikt.

Beheer

Velocity is uw online beheersysteem, volledig gratis en 24/24 – 7/7 beschikbaar. Velocity maakt het beheer van tankkaarten eenvoudig en biedt u de hulpmiddelen die u nodig heeft om uw wagenpark efficiënt te beheren, vanaf een PC of met behulp van onze smartphone app.

Veiligheid

Wanneer u uw tankkaart gebruikt zijn er geen cash transacties meer nodig. Bovendien heeft u een compleet wagenparkoverzicht dankzij ons online beheersysteem Velocity, waardoor u meteen eventuele frauduleuze transacties kan opsporen. Optioneel kan u zich aansluiten bij onze Guard Card Service. Bij eventueel frauduleus gebruik door skimming vergoeden we tot 6000 Euro per kaart.
Onze tankkaarten zijn ook beschermd met een unieke pincode. De kaarten kunnen toegeschreven worden aan een specifieke chauffeur of voertuig. Het is eveneens mogelijk om het verbruik en de productkeuze te limiteren.

Factuur

Al uw transacties komen op één overzichtelijke factuur in BTW aftrekbaar formaat. Zo hoeft u niet langer uw bonnetjes bij te houden.
Via Velocity kan u al uw facturen en transacties tot 2 jaar in het verleden terugvinden. Dit maakt uw administratie aanzienlijk eenvoudiger.

e-route

Het vinden van uw dichtstbijzijnde EDC tankstation was nog nooit zo eenvoudig met de hulp van de e-route smartphone-app. BFC-klanten kunnen de app gratis downloaden en vinden meteen het dichtstbijzijnde tankstation.

Rapportering

Dankzij ons online beheersysteem Velocity kan u verschillende rapporten opvragen met betrekking tot uw transacties en brandstofverbruik. Zo ziet u onmiddellijk wie waar getankt heeft, en welke voertuigen eventueel teveel verbruiken.
Alle resultaten worden weergegeven in overzichtelijke tabellen en geografische kaarten.

Nog meer diensten?

Neem het stuur in handen met de Kinesis-oplossingen voor voertuig-, activa- en bestuurdermonitoring!
Kinesis geeft u de tools en inzichten om meer controle te krijgen over de voertuigen in uw wagenpark en hoe ermee gereden wordt. Zo beschermt u uw onderneming, uw personeel en uw reputatie.

Bestel uw kaart(en)
Neem contact met ons op
WhatsApp
Bel ons
Top