EDC Tankkaart

De ideale tankkaart voor bedrijven die regelmatig door Europa reizen

8500 tankstations in 21 landen, de gemakkelijke manier om brandstof te kopen in heel Europa

Vaste commerciële brandstofprijzen

8500 tankstations in 21 landen

BTW terugvordering

Toegewijde accountmanager

Vereenvoudigd beheer met wekelijkse facturering

Er zijn extra toloplossingen beschikbaar

-

Gebruik onze stationzoeker in uw omgeving

Het netwerk

Voor bedrijven met internationale activiteiten die regelmatig brandstof buiten de Benelux moeten kopen, biedt de EDC-tankkaart u toegang tot meer dan 8.500 tankstations in 21 landen. Dit omvat 50 strategisch gelegen tankstations op belangrijke locaties in Europa voor maximale efficiëntie voor chauffeurs die het continent doorkruisen.

Pricing

Gebruikers van EDC-kaarten kunnen profiteren van ons unieke wekelijkse prijssysteem. We sturen u elke week een vaste wholesale-gerelateerde brandstofprijs - dit geeft u de volledige controle over uw brandstofkosten door van tevoren precies te weten wat u per liter betaalt.

Veiligheid

Uw chauffeurs geld geven om brandstof te kopen, is nooit een ideale oplossing, vooral als het om verschillende valuta's gaat. Met de EDC-tankkaart is dit niet langer nodig, met PIN-bescherming en gecontroleerde brandstofuitgaven is EDC een van de veiligste manieren om brandstof in heel Europa te kopen. BFC biedt ook de Velocity-rapportagetool, waarmee u transacties 24 uur per dag kunt controleren en kaarten met verloren brandstof kunt blokkeren.

Extra functies

De EDC-tankkaart biedt een aantal extra functies, waaronder een reeks tolapparatuur die op veel van de belangrijkste tolwegen in Europa kan worden gebruikt. We bieden ook een btw-terugzendservice, dit betekent dat we alle administratieve lasten in verband met het terugvorderen van uw btw van de buitenlandse belastingautoriteiten verzorgen.

Rapportage

Velocity is de marktleidende accountmanagementtool die u wordt aangeboden door BFC. EDC-tankkaartklanten krijgen hier automatisch toegang toe. Met Velocity kun je op elk moment van de dag je brandstofverbruik opvolgen, online of via onze smartphone-app. Met Velocity kunt u rapporten over het brandstofverbruik weergeven, de brandstofefficiëntie van uw voertuigen controleren en controleren hoeveel u aan brandstof uitgeeft.

Billing

Onze facturen zijn btw-goedgekeurd en gespecificeerd per transactie, voor bedrijven met meerdere tankkaarten worden de facturen ook per individuele kaart gesegmenteerd, zodat u gemakkelijk kunt zien hoeveel brandstof er op elk voertuig is getrokken.

Vraag hier uw aangepaste offerte aan

Wij verzamelen de persoonlijke gegevens in het bovenstaande formulier met het doel onze services aan u te verbeteren, inclusief het beantwoorden van uw vraag. Door het bovenstaande formulier in te vullen, gaat u akkoord met onze Privacyvoorwaarden: - Lees hier meer.
WhatsApp
Bel me terug
Kaarten
Aanvragen
Contact
Top