Belgium Fuel Card

Fleetpass+ Tankkaart

Toegang tot het grootste netwerk van België met meer dan 90% van de stations. Inclusief een uitbereiding naar Nederland en Luxemburg

Fleetpass+ Tankkaart

De ideale oplossing voor tanken voor bedrijven die door de Benelux reizen

Bestel nu

Tanken in de Benelux​

Uitgebreid tankstationnetwerk

Gratis online beheerplatform​

Maximale veiligheid

Competitieve brandstofprijzen

Transparante BTW aftrekbare facturen​

Zoek een tankstation in uw omgeving

Netwerk

Met Fleetpass+ Tankt u bij meer dan 90% van de Belgische tankstations! De Fleetpass+ biedt u het grootste netwerk in België. U kan terecht bij: Avia, Cora, DCB, Esso, Gabriels, G&V, Lukoil, Maes, Makro, Octa+, Power, Q8, Texaco. Daarnaast zijn er ook 1.100 tankstations die in Nederland en Luxemburg kunnen worden gebruikt. Dit maakt Fleetpass+ de ideale oplossing voor bedrijven die reizen in de Benelux.

Beheer

Velocity is uw online beheersysteem, volledig gratis en 24/24 – 7/7 beschikbaar. Velocity maakt het beheer van tankkaarten eenvoudig en biedt u de hulpmiddelen die u nodig heeft om uw wagenpark efficiënt te beheren, vanaf een PC of met behulp van onze smartphone app.

Factuur

Al uw transacties komen op één overzichtelijke factuur in BTW aftrekbaar formaat. Zo hoeft u niet langer uw bonnetjes bij te houden. Via Velocity kan u al uw facturen en transacties tot 2 jaar in het verleden terugvinden. Dit maakt uw administratie aanzienlijk eenvoudiger.

Rapportering

Dankzij ons online beheersysteem Velocity kan u verschillende rapporten opvragen met betrekking tot uw transacties en brandstofverbruik. Zo ziet u onmiddellijk wie waar getankt heeft, en welke voertuigen eventueel teveel verbruiken. Alle resultaten worden weergegeven in overzichtelijke tabellen en geografische kaarten.

Veiligheid

Wanneer u uw tankkaart gebruikt zijn er geen cash transacties meer nodig. Bovendien heeft u een compleet wagenparkoverzicht dankzij ons online beheersysteem Velocity, waardoor u meteen eventuele frauduleuze transacties kan opsporen. Optioneel kan u zich aansluiten bij onze Guard Card Service. Bij eventueel frauduleus gebruik door skimming vergoeden we tot € 6.000 per kaart. Onze tankkaarten zijn ook beschermd met een unieke pincode. De kaarten kunnen toegeschreven worden aan een specifieke chauffeur of voertuig. Het is eveneens mogelijk om het verbruik en de productkeuze te limiteren.

e-route

Het vinden van uw dichtstbijzijnde Fleetpass+ tankstation was nog nooit zo eenvoudig met de hulp van de e-route smartphone-app. BFC-klanten kunnen de app gratis downloaden en vinden meteen het dichtstbijzijnde tankstation.

Nog meer diensten?

Neem het stuur in handen met de Kinesis-oplossingen voor voertuig-, activa- en bestuurdermonitoring! Kinesis geeft u de tools en inzichten om meer controle te krijgen over de voertuigen in uw wagenpark en hoe ermee gereden wordt. Zo beschermt u uw onderneming, uw personeel en uw reputatie.

Meer info? Neem contact met ons op!

Wij verzamelen de persoonlijke gegevens in het bovenstaande formulier met het doel onze services aan u te verbeteren, inclusief het beantwoorden van uw vraag. Door het bovenstaande formulier in te vullen, gaat u akkoord met onze Privacyvoorwaarden: lees hier meer.
Bestel uw kaart(en)
Neem contact met ons op
WhatsApp
Bel ons
Top