Fleetpass+ Tankkaart

Toegang tot vele brandstofmerken in België, Nederland en Luxemburg

De ideale oplossing voor tanken voor bedrijven die door de Benelux reizen

Opvullen in de Benelux

Groot tankstationnetwerk

Eenvoudige online brandstofrapportage

Toegewijde accountmanager

Concurrerende brandstofprijzen

Makkelijk om facturen te lezen

Gebruik onze stationzoeker in uw omgeving

Het netwerk

De Fleetpass+ + -tankkaart kan worden gebruikt op een groot netwerk van meer dan 50% van de tankstations in België, waaronder Power, Lukoil, Gabriels, Avia en nog veel meer. Het volledige netwerk van nationale Fleetpass+-tankstations komt naar meer dan 1800 locaties. Daarnaast zijn er ook 1100 tankstations die in Nederland en Luxemburg kunnen worden gebruikt. Dit maakt Fleetpass+ + de ideale oplossing voor bedrijven die reizen in de Benelux.

Pricing

We bieden een gereduceerde brandstofprijs bij meer dan 1000 tankstations op het netwerk van de Fleetpass+ tankkaart. De brandstofprijzen worden wekelijks vastgesteld, zodat u altijd weet hoeveel u betaalt voor brandstof.

Veiligheid

Door brandstof te kopen met de Fleetpass+-tankkaart hoeft u zich geen zorgen meer te maken over frauduleuze brandstoftekeningen. Er zijn veel beveiligingsfuncties op Fleetpass+, waaronder online brandstofrapportage, PIN-beveiliging en de mogelijkheid om de tankkaarten toe te wijzen aan een specifiek voertuig of een specifiek stuurprogramma.

Innovatieve hulpmiddelen

BFC biedt een aantal hulpmiddelen om uw leven gemakkelijker te maken. Met de Velocity smarphone-app kun je vanaf elke locatie met een wifi- / dataverbinding op de hoogte blijven van je kaartgebruik, zodat je altijd up-to-date blijft. Het vinden van uw dichtstbijzijnde Fleetpass+ tankstation was nog nooit zo eenvoudig met de hulp van de eroute smartphone-app. BFC-klanten kunnen de app gratis downloaden en vinden het dichtstbijzijnde tankstation in seconden.

Rapportage

BFC-klanten kunnen de toonaangevende tool voor het melden van brandstofkaarten gebruiken; Snelheid. Met dit systeem kunt u uw Fleetpass+ brandstofuitgaven in de gaten houden door een aantal verschillende rapporten uit te voeren. Deze rapporten bevatten informatie over de brandstoflocatie met het Velocity-kaartrapport, tankrapporten gedeeld door bestuurder / voertuig, evenals brandstofefficiëntierapportage in combinatie met de voertuigen kilometers.

Billing

Slechts één factuur waarop al de transacties van uw Fleetpass+-tankkaart worden vermeld. Onze facturen worden gemaakt in een formaat dat de aftrek van de btw mogelijk maakt, volgens de 6e Europese richtlijn. Zo kunt u de aanvraag tot terugbetaling van BTW eenvoudiger en sneller uitvoeren en is het niet langer nodig om de bonnen te bewaren.

Vraag hier uw aangepaste offerte aan

Wij verzamelen de persoonlijke gegevens in het bovenstaande formulier met het doel onze services aan u te verbeteren, inclusief het beantwoorden van uw vraag. Door het bovenstaande formulier in te vullen, gaat u akkoord met onze Privacyvoorwaarden: - Lees hier meer.
WhatsApp
Bel me terug
Kaarten
Aanvragen
Contact
Top