Shell CRT Tankkaart

Toegang tot een strategisch netwerk van premiepompstations

De ideale oplossing voor commerciële transportbedrijven die actief zijn in België en in heel Europa

Toegang tot tankstations van Shell & G & V Truck

Brandstoflocaties verspreid over grote truckroutes

Toonaangevende online rapportage

Extra optie voor Europees tanken

Brandstofkortingen op veel Shell-locaties

Betaalwijze voor tolwegen

Shell CRT
plus
Fleetpass+

Shell CRT + Fleetpass+

Vraag de combinatie van Shell met Fleetpass tankkaart aan om toegang te krijgen tot extra tankstations in België en Nederland en Luxemburg.

Gebruik onze stationzoeker in uw omgeving

Het netwerk

De Shell CRT-tankkaart geeft u toegang tot het Shell-netwerk van tankstations, deze stations zijn strategisch gelegen over de belangrijkste routes in België. Daarnaast kunt u ook het netwerk van G & V Truck-tankstations gebruiken. Klanten die het internationale aanbod selecteren, krijgen ook toegang tot het Shell European Fuel Station Network.

Pricing

Een van de belangrijkste voordelen van de Shell CRT-tankkaart is de besparing op brandstof. We bieden u concurrerende kortingen tegen de geadverteerde pompprijs met extra kortingen die beschikbaar zijn op een netwerk van 38 tankstations op belangrijke routes en grensovergangen.

Veiligheid

Het gebruik van een tankkaart is een van de veiligste manieren waarop uw bedrijf brandstof kan kopen. Shell CRT vormt hierop geen uitzondering, met standaard PIN-beveiliging. Als uw tankkaart verloren raakt of wordt gestolen, kunt u 24 uur per dag ook inloggen bij het Velocity online-systeem om de kaart te stoppen.

Extra functies

Voor extra gemak kan de Shell CRT-tankkaart ook worden gebruikt om toltransacties in heel België te betalen. Deze transacties worden naast uw brandstoftransacties op één factuur vermeld.

Rapportage

Alle BFC-klanten krijgen toegang tot het toonaangevende Velocity-accountbeheersysteem. Met Velocity kunt u al uw Shell CRT-transacties volgen via het online portaal of via de Velocity-app voor smartphones.

Billing

Alle Shell CRT-transacties worden afzonderlijk vermeld op een duidelijke, door de BTW goedgekeurde factuur. BFC streeft ernaar uw administratieve taken zo eenvoudig mogelijk te maken met facturen die online zijn opgeslagen in de Velocity-portal, dit betekent dat u op elk gewenst moment toegang heeft tot uw historische facturen.

Vraag hier uw aangepaste offerte aan

Wij verzamelen de persoonlijke gegevens in het bovenstaande formulier met het doel onze services aan u te verbeteren, inclusief het beantwoorden van uw vraag. Door het bovenstaande formulier in te vullen, gaat u akkoord met onze Privacyvoorwaarden: - Lees hier meer.
WhatsApp
Bel me terug
Kaarten
Aanvragen
Contact
Top