Fleetpass Tankkaart

Een van de grootste brandstofkaartnetwerken in België met toegang tot meer dan 50% van de stations.

Tanken bij Avia, Cora, Gabirels, G & V, Lukoil, Maes, Makro, Power, Q8, Texaco en het multimerken DCB-netwerk.

Krijg toegang tot meer dan 50% van de tankstations

Tank bij meerdere merken

Gebruiksvriendelijk online management

Professionele accountmanager

Vaste wekelijkse brandstofprijs

Duidelijke facturering

Gebruik onze stationzoeker in uw omgeving

Het netwerk

De Fleetpass-tankkaart kan worden gebruikt op meer dan 50% van de tankstations in België, waaronder Power, Lukoil, Gabriels, Avia en nog veel meer. Het volledige netwerk van Fleetpass-tankstations komt naar meer dan 1800 locaties. Dit grote netwerk betekent dat je altijd een tankstation in de buurt hebt.

Pricing

Bij meer dan 1000 tankstations op het Fleetpass-tankkaartnetwerk bieden wij een verminderde brandstofprijs aan. Wekelijks worden de brandstofprijzen bepaald, zo weet u altijd hoeveel u betaalt voor brandstof.

Veiligheid

Als u de Fleetpass-tankkaart gebruikt om uw brandstof te kopen, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over frauduleuze brandstof afnames. Fleetpass heeft veel beveiligingsfuncties, waaronder PIN-beveiliging, online brandstofrapportage en de mogelijkheid om de tankkaarten toe te wijzen aan een specifiek voertuig of een specifieke bestuurder.

Innovatieve hulpmiddelen

BFC biedt een aantal hulpmiddelen om uw leven gemakkelijker te maken. Het vinden van uw dichtstbijzijnde Fleetpass-tankstation was nog nooit zo eenvoudig met de hulp van de eroute smartphone-app. BFC-klanten kunnen de app gratis downloaden en vinden het dichtstbijzijnde tankstation in seconden. Met de Velocity-smartphone-app kunt u uw kaartgebruik overal volgen met een wifi- / gegevensverbinding, zodat u altijd up-to-date blijft.

Rapportage

BFC-klanten krijgen toegang tot de toonaangevende tool voor rapportage van brandstofkaarten; Snelheid. Met dit systeem kunt u uw Fleetpass-brandstofuitgaven controleren door een aantal verschillende rapporten uit te voeren. Deze rapporten bevatten brandstoftekeningrapporten gedeeld door bestuurder / voertuig, brandstoflocatierapportage met het Velocity-kaartrapport en brandstofefficiëntierapportage in combinatie met het aantal kilometers van voertuigen.

Billing

De transacties van uw Fleetpass-tankkaart zijn gegroepeerd op één factuur. Onze facturen worden gepubliceerd in een formaat dat de aftrek van de btw mogelijk maakt, volgens de zesde Europese richtlijn. Het verzoek om teruggave van btw is dus eenvoudiger en sneller te realiseren en het wordt niet nodig om de bonnen te bewaren.

Vraag hier uw aangepaste offerte aan

Wij verzamelen de persoonlijke gegevens in het bovenstaande formulier met het doel onze services aan u te verbeteren, inclusief het beantwoorden van uw vraag. Door het bovenstaande formulier in te vullen, gaat u akkoord met onze Privacyvoorwaarden: - Lees hier meer.
WhatsApp
Bel me terug
Kaarten
Aanvragen
Contact
Top