Radius Fuel Solutions

Wij zijn nu Radius Fuel Solutions

Naar de nieuwe website
Verder browsen
Belgium Fuel Card

De meest ideale laadkaart

Voordelig tanken én laden?

Zowel het voltanken van de wagen en/of het opladen van uw voertuig, beiden zijn mogelijk met deze slimme oplossing.

Bel me met meer informatie

Europees laden inclusief tanken in de Benelux

Tanken en laden gecombineerd op 1 enkele kaart. Kies een laadpunt en meld u draadloos aan met onze laadkaart. Enkel nog de kabel aansluiten en u kan het voertuig meteen opladen. Bent u in het bezit van een hybride voertuig? Dan kan u met de Fleetpass+EV kaart ook diesel, benzine en/of Adblue tanken.

Vraag uw combi-kaart aan

Competitieve prijzen,
geldbesparende tools

Een eenvoudige prijsstructuur voor al uw laadtransacties, inclusief voordelige brandstofprijzen. U beschikt over een persoonlijke Account Manager voor het beantwoorden van al uw vragen. Ook na de kantooruren bieden wij een 24/7 service dankzij handige online tools en applicaties.

Ons doel? Uw administratie vereenvoudigen, inclusief een optimale kostenbesparing.

Meer informatie

Vind de dichtstbijzijnde laadpaal
of het eenvoudigst te bereiken tankstation

Onze laadpaalzoeker is nog in ontwikkeling en zal weldra beschikbaar zijn!
In de tussentijd kan u gebruik maken van onderstaande website.

Let op, opladen kan op alle publieke locaties in België, behalve Tesla oplaadpunten.

Eenvoudige
administratie

Dankzij het online beheersysteem Velocity kan u uw tank-en laadtransacties opvolgen, gratis facturen opvragen, tankkaarten bestellen en/of blokkeren, rapporten opvragen, en nog zoveel meer. Kortom, het all-in-one platform voor het beheer van uw combi-kaart.

Meer info over Velocity

Meer Informatie?
Neem contact met ons op!

Of vul dit formulier in
en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. We zullen zo spoedig mogelijk contact.

Neem contact met ons op

small-terms

Privacybeleid:
Wij verzamelen de persoonlijke gegevens in het bovenstaande formulier met het doel onze services aan u te verbeteren, inclusief het beantwoorden van uw vraag. Door het bovenstaande formulier in te vullen, gaat u akkoord met onze Privacyvoorwaarden: - Lees hier meer.

Vaak gestelde vragen

Is het opladen van mijn elektrische wagen veilig? expand_more

Dankzij de verplichte volgorde van handelingen zijn de meeste risico’s bij het opladen uitgesloten. Laad je onderweg op, dan wordt de stroom pas op de stekker gezet wanneer beide kanten (wagen én laadpaal) zijn aangesloten en wanneer de stekker in de laadpaal werd vergrendeld. Dat geldt ook wanneer je thuis of op kantoor oplaadt. Heeft je eigen lader een kabel en geen stopcontact? Dan start het laden pas wanneer de ‘handshake’ (de communicatie tussen wagen en lader) aangeeft dat alles in orde is – hier wordt onder meer ook gecheckt of de stekker goed in de wagen zit. Stroom stelen is niet mogelijk, omdat u uw laadpas gebruikt om het stopcontact te vergrendelen. Wanneer iemand tijdens het laden de stekker uit uw auto zou trekken, stopt het hele proces. U kunt het laden pas herstarten of de laadkabel uit de paal verwijderen, wanneer u opnieuw uw laadpas voor de kaartlezer houdt. Wel kunnen mensen struikelen over de laadkabel; leg die dus verstandig neer!

Laden onderweg, hoe gaat dat in zijn werk? expand_more

Waar kan ik de publieke laadstations vinden? Op dit moment worden doorheen heel Europa publieke laadpalen geplaatst. Verschillende navigatiesystemen hebben de locaties al opgenomen. Ook zijn er websites en apps beschikbaar om een laadpaal bij u in de buurt te vinden.

Hoe selecteer ik de juiste laadpaal voor mijn wagen? expand_more

U vindt u eenvoudig een laadpaal die perfect pas uw elektrische auto op oplaadpalen.nl.​

Kan ik zelf een laadpaal installeren? expand_more

Dit raden wij af, u kunt beter gebruik maken van gecertificeerde installatiebedrijven die voor een vakkundige aansluiting zullen zorgen. We hebben verschillende installatie & onderhoudspartners die gekwalificeerd en getraind zijn om onze laadpalen veilig en verantwoord te installeren. Voorafgaand van de installatie, ontvangt u altijd een gratis schouwing: een vrijblijvende inspectie van uw elektrische installatie. Tevens ontvangt u tijdens de schouwing een advies en prijsopgave voor de aanschaf en installatie van een laadpaal.

Welke types kabels en stekkers zijn er? expand_more

Een laadkabel heeft zowel een contactpunt (stekker) aan de voertuigzijde als aan het laadpaalzijde. De snelheid van laden is afhankelijk van het oplaadpunt en de mogelijkheden die het voertuig heeft.

​Er zijn 2 verschillende typen stekkers en contactdozen ontwikkeld om een elektrische auto op te laden. Op dit moment hebben de Japanse en (de meeste) Amerikaanse merken een Type 1 contactdoos en alle Europese merken een Type 2 contactdoos. In Europa is de zogenaamde Type 2 contactdoos de officiële standaard, vandaar dat alle (openbare) laadpalen voorzien zijn van dit type contactdoos.

Hoeveel kost publiek laden? expand_more

Om deze vraag te beantwoorden, moet er een onderscheid gemaakt worden tussen twee situaties:

​Laadpaal is beheerd door Fleetpass EV : Het Fleetpass EV netwerk breidt elke dag verder uit. U heeft dus grote kans om aan één van onze laadpalen op te laden. In dit geval betaalt u steeds de tarieven die in uw abonnement werden opgenomen.

Laadpaal is niet beheerd door Fleetpass EV : Alle andere operatoren kunnen hun eigen tarieven vragen. Dit tarief zetten wij één-op-één door aan onze klanten – er wordt wel een “roaming” toeslag berekend per laadsessie waarvan de hoogte afhangt van het type abonnement waarover u beschikt.

Comment puis-je acheter une borne de recharge ? expand_more

Nos experts seront heureux de vous contacter pour écouter vos besoins. De cette manière, ils peuvent vous proposer une solution sur mesure sous la forme d'une offre. Une fois que vous l'avez approuvée, un rendez-vous peut être organisé pour l'installation.

Vous avez encore des doutes sur la meilleure solution pour vous ? expand_more

N'hésitez pas à nous contacter afin que nous puissions vous aider et répondre à toutes vos questions.

Bestel uw kaart(en)
Neem contact met ons op
WhatsApp
Bel ons
Top