Radius Fuel Solutions

Wij zijn nu Radius Fuel Solutions

Naar de nieuwe website
Verder browsen
Belgium Fuel Card

De meest ideale laadkaart

Voordelig tanken én laden?

Wij bieden een volledige oplossing voor uw elektrisch/hybride wagenpark aan. Laden onderweg, op kantoor of thuis kan voortaan zorgeloos met onze laadkaart én laadpalen.

Bel me met meer informatie

Onderweg laden in Europa inclusief tanken in de Benelux

De Fleetpass+ REV kaart is geschikt voor elektrische én hybride voertuigen. U kan terecht bij alle publieke laadpalen in Europa tegen marktconforme tarieven. Uw kaart draadloos aanmelden, de wagen inpluggen en laden maar! Voor hybride voertuigen kan u ook terecht bij grootste netwerk een tankstations in de Benelux.

Vraag uw offerte aan

Op zoek naar oplaadmogelijkheden op kantoor

We hebben een ruim oplaadmogelijkheden aanbod om aan uw behoeften te voldoen. Ons team zal met plezier uw behoeften bespreken en u een offerte toesturen.

Vraag uw offerte aan

Vind de dichtstbijzijnde laadpaal​ of het eenvoudigst te bereiken tankstation

Onze laadpaalzoeker Radius EV-route is beschikbaar. Download nu de gratis mobiele applicatie in Google Play of App Store en vind alle Fleetpass+REV oplaadstations in heel Europa!Let op, opladen kan op alle publieke laadpunten in Europa, behalve bij het Tesla netwerk. Tankstations zoeken is via onze e-route applicatie.

Eenvoudige
administratie

Dankzij het online beheersysteem Velocity
kan u uw tank- en laadtransacties opvolgen, gratis facturen opvragen, tankkaarten bestellen en/of blokkeren, rapporten opvragen, en nog zoveel meer.
Kortom, het all-in-one platform voor het beheer van uw combi-kaart.

Meer info over Velocity

Meer Informatie?
Neem contact met ons op!

Of vul dit formulier in
en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Hartelijk dank voor uw aanvraag. We zullen zo spoedig mogelijk contact.

Neem contact met ons op

small-terms

Privacybeleid:
Wij verzamelen de persoonlijke gegevens in het bovenstaande formulier met het doel onze services aan u te verbeteren, inclusief het beantwoorden van uw vraag. Door het bovenstaande formulier in te vullen, gaat u akkoord met onze Privacyvoorwaarden: - Lees hier meer.

Vaak gestelde vragen

Is het veilig om mijn elektrische wagen op te laden? expand_more

Dankzij de verplichte volgorde van handelingen zijn de meeste risico’s bij het opladen uitgesloten. Laad je onderweg op, dan wordt de stroom pas op de stekker gezet wanneer beide kanten (wagen én laadpaal) zijn aangesloten en wanneer de stekker in de laadpaal werd vergrendeld. Dat geldt ook wanneer je thuis of op kantoor oplaadt.
Heeft je eigen lader een kabel en geen stopcontact? Dan start het laden pas wanneer de ‘handshake’ (de communicatie tussen wagen en lader) aangeeft dat alles in orde is – hier wordt onder meer ook gecheckt of de stekker goed in de wagen zit.
Stroom stelen is niet mogelijk, omdat u uw laadpas gebruikt om het stopcontact te vergrendelen. Wanneer iemand tijdens het laden de stekker uit uw auto zou trekken, stopt het hele proces. U kunt het laden pas herstarten of de laadkabel uit de paal verwijderen, wanneer u opnieuw uw laadpas voor de kaartlezer houdt.
Wel kunnen mensen struikelen over de laadkabel; leg die dus verstandig neer!

Laden onderweg, hoe gaat dat in zijn werk? expand_more

Waar kan ik de publieke laadstations vinden? Op dit moment worden doorheen heel Europa publieke laadpalen geplaatst. Verschillende navigatiesystemen, websites of apps hebben de locaties al opgenomen. Download nu de gratis mobiele Radius EV-route applicatie in Google Play of Apple Store en vind alle Fleetpass+REV oplaadstations in uw buurt of in heel Europa!

Hoe selecteer ik de geschikte laadpaal voor mijn wagen? expand_more

Onze laadpaalzoeker Radius EV-route is beschikbaar. Download nu de gratis mobiele applicatie in Google Play of App Store en vind alle Fleetpass+REV oplaadstations in heel Europa!

Kan ik zelf een laadpaal installeren? expand_more

Het is mogelijk, maar als u besluit het te doen, zorg er dan voor dat u op de hoogte bent van de risico's en voorschriften die verbonden zijn aan het installeren van een laadpaal. Wanneer u een van onze laadpalen aankoopt, kunnen wij een veilige en conforme installatie voor u regelen.

Welke types kabels en stekkers zijn er? expand_more

Een laadkabel heeft zowel een contactpunt (stekker) aan de voertuigzijde als aan het laadpaalzijde. De snelheid van laden is afhankelijk van het oplaadpunt en de mogelijkheden die het voertuig heeft.

​Er zijn 2 verschillende typen stekkers en contactdozen ontwikkeld om een elektrische auto op te laden. Op dit moment hebben de Japanse en (de meeste) Amerikaanse merken een Type 1 contactdoos en alle Europese merken een Type 2 contactdoos. In Europa is de zogenaamde Type 2 contactdoos de officiële standaard, vandaar dat alle (openbare) laadpalen voorzien zijn van dit type contactdoos.

Hoeveel kost publiek laden? expand_more

Via onze Radius EV-route-applicatie kunt u alle openbare oplaadpunten bekijken en zien wat de tarieven zijn voordat u besluit uw voertuig daar op te laden. Download nu de gratis mobiele Radius EV-route applicatie in Google Play of Apple Store en vind alle Fleetpass+REV oplaadstations in uw buurt of in heel Europa!

Hoe kan ik een laadpaal aanschaffen? expand_more

Onze experten nemen graag contact met u op om naar uw behoeften te luisteren. Op deze manier kunnen zij een op maat gemaakte oplossing aan te bieden in de vorm van een offerte. Eens deze door u is goedgekeurd kan een afspraak geregeld worden voor de installatie.

U twijfelt nog wat de beste oplossing is voor u? expand_more

Aarzel niet ons te contacteren zodat wij u kunnen verder helpen en al uw vragen kunnen beantwoorden.

Bestel uw kaart(en)
Neem contact met ons op
WhatsApp
Bel ons
Top