Radius Fuel Solutions

Wij zijn nu Radius Fuel Solutions

Naar de nieuwe website
Verder browsen
Belgium Fuel Card

Voordelen van de tankkaarten

Tankkarten

Waarom een tankkaart gebruiken?

Voor bedrijven met werknemers onderweg zijn tankkaarten een optimale oplossing. Ze zijn veiliger dan cash, zowel voor bedrijven als voor de individuele chauffeurs, en efficiënter dan creditcards.

Dankzij de gedetailleerde en analytische rapporten kan u belangrijke besparingen realiseren. Inefficiënt rijgedrag kan u meteen identificeren. Het gebruik van tankkaarten limiteert tevens u administratief werk tot het minimum.

Bespaar tijd en geld

Tankkarten

Met tankkaarten worden alle transacties geregistreerd en kunnen geraadpleegd worden. Dit maakt het mogelijk om de gebruikte hoeveelheid brandstof op te volgen, wat de eerste stap is in het reduceren van uitgaven en het zoeken naar besparingen. In een oogopslag weet u welke chauffeurs de grootste verbruikers zijn. Verder onderzoek kan uitwijzen dat dit te wijten is aan een inefficiënte rijstijl of een technisch probleem met het voertuig. Met tankkaarten wordt de administratie ook veel eenvoudiger en minder tijdrovend. Het terugbetalen van de brandstofkosten aan de chauffeurs behoort tot het verleden en de terugvordering van de btw wordt vergemakkelijkt door alle transacties op één enkele factuur te consolideren. Kortom, tankkaarten besparen u veel geld en tijd.​

Veiligheidsvoordelen

Tankkarten

U kan rekenen op een optimale veiligheid dankzij: ​

  • een viercijferige systeemgegeneerde pincode. ​
  • via het beheerssysteem Velocity heeft u een overzicht van alle transacties en kan u eventuele frauduleuze transacties meteen opsporen. ​
  • u kan zelf alerts instellen bij ongewone transacties of limieten per kaart instellen. ​
  • kaarten kunnen 24u op 24u geblokkeerd worden.​
  • optioneel kan u zich aansluiten bij onze Guard Card Service. Bij eventueel frauduleus gebruik door skimming vergoeden we tot € 6.000 per kaart.
Bestel uw kaart(en)
Neem contact met ons op
WhatsApp
Bel ons
Top